"JUGINUS DOO BEOGRAD - OGRANAK JUGINUS ĆUPRIJA" je firma osnovana zbog Vas i bavi se izradom i ugradnjom PVC i Aluminijumske stolarije. Proizvodnja se obavlja na najsavremenijim mašinama, a posedujemo mogućnosti i kapacitete da izađemo u susret svakoj Vašoj želji.

Proizvodni program obuhvata izradu prozora, vrata, izradu aluminijumskih ograda, zastakljivanje terasa, izradu roletni, komarnika... Za proizvodnju PVC stolarije koristimo kvalitetne nemačke profile marke "Veka", a za aluminijumsku stolariju takođe kvalitetne grčke profile marke "Alumil". Uz sve to, koristimo i prateći okov renomiranih svetskih proizvođača kao što su Maco i Stublina, a takođe i staklo kvaliteta 'flot'.

Juginus se takođe bavi i mašinskom izradom termo stakla, sigurnosnog (laminiranog) stakla i mašinskom obradom stakla (KP obrada, fazetiranje, bušenje rupa).

PVC stolarija obezbeđuje odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, urađena je od prvoklasne plastike što samim tim garantuje postojanost u svim vremenskim uslovima (laka je za održavanje).

Prozori su jedan od najjačih i najvažnijih argumenata pri izboru konačnog izgleda Vaše kuće, tako da posebno obratite pažnju kome pružate poverenje. Ako to uradite sa nama, budite sigurni da će se "Juginus" odužiti na najbolji i najlepši mogući način. Sa željom da uspešno sarađujemo nudimo Vam prozore drugog Veka!!!

Kao dokaz našeg kvaliteta imamo veliki broj zadovoljnih kupaca koji stoje iza nas.

Novo u našoj ponudi!! Ekskluzivna ogledala za sve vrste enterijera!! Bilo da želite klasično ogledalo za Vaše kupatilo ili ekskluzivno dekorativno ogledalo kojim bi oplemenili svoj životni ili poslovni prostor, Juginus ima rešenje za Vas. Izaberite neki od već gotovih modela u našoj ponudi ili sami osmislite svoje ogledalo kombinujući dekorativna stakla i ogledala koja nudimo. Pozovite nas i uživajte u svojoj kreaciji!