Serije Profila     >     Od PVC-a     >     Eko Sol

VEKA sistem Ekosol 70

Ekosol je klizni sistem koji pruža značajnu finansijsku uštedu tokom upotrebe zahvaljujući činjenici da je veoma otporan na vodu.

Visok kvalitet i mogućnost recikliranja PVC-a koji se koriste u proizvodnji Ekosol sistema pretvorili su ga u idealno rešenje za problem spoljnih kućišta, kako u novogradnji i renoviranju, kao i za sve vrste vremenskih uslova, posebno u agresivnim sredinama. Novi klizni sistem je dizajniran za klizne prozore i vrata sa visokim nivoom mogućnosti i prefinjen estetski.

Ovaj novi tehnološki uspeh, sa svojim stilizovanim linijama i jakom toplotnom i zvučnom izolacijom, dodaje se velikom asortimanu PVC prozorskih sistema koji kompanija već ima na tržištu. Zajedno sa ovim prednostima, Ekosol takođe poseduje i veliki asortiman završnih tekstura u bojama drva.

Ova rešenja se postižu laminiranjem je da bi se obezbedila trajnost i stabilnost pod sunčevim zracima, uz minimalno održavanje. Ekosol rešava sve vrste otvora sa jednim sistemom kliznih prozora i širokim spektrom komplementarnih profila.