Proizvodi     >     Od Aluminijuma     >     Prozori

Aluminijumski Prozori -

Zahvaljujući širokoj paleti profila i neograničenoj mogućnosti boja, aluminijumski prozori postali su važan i kreativan deo fasade koji svojom veličinom i oblikom određuju izgled objekta. Ubrajaju se u najzahtevnije građevinske elemente, daju ton arhitekturi i mogu povećati ali i smanjiti materijalnu vrednost objekta.

Prozori kao funkcionalni elementi omogućavaju kvalitetno prozračivanje, pristup sunčeve svetlosti, te doprinose da se osećamo sastavnim ali i zaštićenim delom okoline koja nas okružuje.

Čvrstoća aluminijuma i njegova postojanost osiguravaju kvalitet prozora. Kvalitetan aluminijumski prozor pouzdano štiti od buke, hladnoće i topline, a komorni sistem garantuje prekinuti termo most koji sa termoizolacionim staklom stvara prozor visokokvalitetnih izolacionih performansi.

Aluminijumske prozore je moguće dobiti u gotovo bilo kojim dimenzijama, modernih, ravnih i glatkih linija i u boji po izboru klijenta. Glavna prednost aluminijumske stolarije je ta što je neuporedivo čvršća u odnosu na drvo ili PVC. Takođe je i lakša od drvenih i plastičnih profila pa je kao takva nezamenjiva u zastakljivanju velikih površina.

Aluminijumski prozori su ukras Vašeg stana ili kuće, bez obzira da li se radi o rekonstrukciji ili novoj građevini.

Od ovih elemenata može se sastaviti bilo koji tip Alu pozicije koja zadovoljava potrebe klijenta. Tipologije takođe olakšavaju planiranje proizvodnje i kalkulaciju cene većih narudžbina jer se sabiranjem, oduzimanjem i prilagođavanjem njihovih parametara lako predviđaju ukupni parametri narudžbine.