Proizvodi     >     Od PVC-a     >     Balkonska Vrata


PVC Balkonska Vrata su u većini slučajeva slična prozorskim otvorima. Izrađuju se od istih materijala kao i prozori, a razlika se ogleda jedino u većoj visini i širini u odnosu na prozorske otvore.

Balkonska vrata su dostupna u obliku i dizajnu po vašoj želji. Ukoliko ste u nedoumici kako tehnički i po pitanju dizajna da se balkonska vrata izvedu, srdačno ćemo vam izaći u susret našim profesionalnim savetima.

U našoj ponudi, PVC balkonska vrata mogu biti jednokrilna ili dvokrilna. Zastakljena su vakuum staklom čime se postiže odlična termička i zvučna izolacija. S obzirom da balkonska vrata predstavljaju sama po sebi veliku površinu, ostvaruje se velika ušteda u energiji potrebnoj za zagrevanje ili rashlađivanje prostorije i samog objekta. Balkonska vrata osim što moraju zadovoljavati osnovne kriterijume u pogledu funkcionalnosti, ona takođe i ulepšavaju građevinu i enterijer stambenog ili poslovnog prostora. Stoga je od izuzetne važnosti odabrati oblik i dizajn koji najviše ispunjava zahteve po pitanju estetike. Balkonska vrata su spoj između unutrašnjosti i spoljnog prostora kuće. Izložena različitim atmosferskim prilikama spolja, a s potrebom da se uklapaju u unutrašnji enterijer, balkonska vrata moraju biti istovremeno i vrlo visokog kvaliteta, funkcionalna i estetski u skladu sa enterijerom i eksterijerom objekta.

PVC balkonska vrata s obzirom na svoju dugovečnost i otpornost na sve meteorološke uslove u svim klimatskim podnebljima, kao i mogućnost da se izrade u najrazličitijim oblicima mogu da zadovolje sve zahteve i u pogledu funkcionalnosti i po pitanju estetike.

Kod izrade PVC balkonskih vrata kao i sve PVC stolarije u našem proizvodnom programu, strogo vodimo pažnju kada je u pitanju odabir okova. Sva naša PVC balkonska vrata su opremljeni okovima vrhunskog kvaliteta koji omogućuju kombinovano otvaranje krila oko vertikalne i horizontalne ose. Ukoliko kupac izrazi želju, balkonska vrata se mogu opremiti i sa aluminijskim pragom i posebnim okovom za bravljenje koji omogućuje da se vrata zaključavaju poput standardnih ulaznih vrata.