Proizvodi     >     Od PVC-a     >     Ulazna Vrata


PVC Ulazna Vrata su idealno rešenje kada se želi postići savršeno estetsko uklapanje građevinske stolarije u celokupni izgled kuće. Istovremeno se postiže i sigurnosna zaštita stambenog ili poslovnog prostora od provale s obzirom na to da se bravljenje između krila vrata i okvira obavlja u nekoliko tačaka. Vrata se proizvode u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi s nadsvetlima ili bočnim staklima u dimenzijama i dizajnu po željama kupaca.

Ulazna vrata osim što moraju da ispunjavaju estetske i sigurnosne zahteve, moraju biti i postojana i dugotrajna. S obzirom da su konstantno izložena različitim vremenskim prilikama kao što su visoke i niske temperature, kiša, sneg, mraz i slično, potrebno je da budu izrađena od materijala koji je postojan i otporan na sve ove spoljašnje faktore. Boja PVC stolarije je takođe postojana i godinama ostaje ista bez obzira kakvim je sve atmosferskim prilikama izložena. PVC stolarija izrađena u našem proizvodnom pogonu se odlikuje modernom konstrukcijom i jednostavna je za održavanje. Bezbednost je poverena čeličnim ojačanjima koja se nalaze unutar profila i okovima sa mogućnošću višestrukog zatvaranja. Time se osigurava besprekorno zatvaranje i naleganje kontaktnih površina između krila i dovratka. Ovim se postiže izvanredna toplotna i zvučna izolacija i za razliku od drvene stolarije, ne postoji mogućnost da se vremenom stolarija iskrivi i deformiše usled širenja i skupljanja usled izloženosti različitim vremenskim uslovima.

Kada se sve ovo ima u vidu, PVC ulazna vrata su zasigurno najbolje rešenje kada se želi postići dugotrajnost i besprekorna funkcionalnost kroz dugi niz godina.