Proizvodi     >     Od PVC-a     >     Klizna Vrata i Prozori


PVC Klizna Vrata i Prozori su moderna i elegantna zamena za standardna vrata izrađena od drveta ili metala. U zavisnosti od želje i funkcionalnih potreba kupca, mogu se izvesti u više varijanti - kao jednokrilna klizna vrata, dvokrilna, itd.

Prvenstveno se ugrađuju zbog svog svojstva da štede prostor. Zastakljena PVC klizna vrata predstavljaju idealno rešenje kada se ugrađuju između dnevne sobe i terase, a pri čemu za otvaranje i svoje funkcionisanje zahtevaju izuzetno malo prostora. Čestu praktičnu primenu nalaze i u ugostiteljskim objektima gde PVC klizna vrata razdvajaju unutrašnji deo ugostiteljskog objekta od terase. Sve u zavisnosti kakva funkcionalne zahteve treba da ispunjavaju, krila kliznih vrata mogu biti različito isprojektovana i proizvedena.

Krila mogu biti:

Providna sa ugrađenim staklom preko cele površine vrata

Poluprovidna gde se kombinuju staklene površine sa panelima ili

Neprovidna klizna vrata kada je površina potpuno zatvorena panelima.

Sistem kliznih PVC vrata je sastavljen iz dva dela, od kojih je jedan fiksni, dok je drugi pomičan deo koji otklizava na fiksni deo. Klizna vrata od PVC-a se izrađuju od izuzetno kvalitetnih materijala, a kombinacijom okova, ukrasnih elemenata i stakla postiže se maksimalan estetski efekat. PVC klizna vrata se izrađuju sa dekorativnim vencem – maskom koja krije kliznu šinu. Naša klizna vrata su opremljena kliznim šinama vrhunskog kvaliteta, čime se osigurava tiho i lako korišćenje kliznih vrata kroz dugi niz godina.