Proizvodi     >     Od PVC-a     >     Roletne


PVC Roletne - Vaš PVC prozor u kombinaciji sa roletnama dobiće savršenog partnera koji će ga pratiti u stopu i upotpuniti neke od njegovih karakteristika.

Roletne su tradicionalan način zaštite od sunca. Roletne se nalaze spolja ispred prozora, sigurno sprečavaju prodor i najjačih sunčevih zraka, tako da oni ne mogu ni da dođu do samog prozora. Na taj način temperatura u dnevnim i radnim prostorijama ostaje i tokom vrućih letnjih dana prijatno sveža. Sa druge strane, tokom hladnih zimskih noći sloj vazduha između spuštenih roletni i prozora deluje kao dodatni izolacioni sloj. Tako se toplota sigurno zadržava u unutrašnjim prostorijama. A to što nas roletne za tili čas i u svakom trenutku mogu zaštititi od neželjenih pogleda i neprijatne buke, pruža nam dvostruko zadovoljstvo.

U ponudi imamo pvc roletne u više dezena i boja.

Roletne za prozore, vrata i terase napravljene su od aluminijumskih i PVC vođica sa četkicom i vođica od dekapiranih limova. Metalni delovi su plastificirani u raznim bojama po Rall karti. Zastori za roletne napravljeni su od aluminijumskih limova punjenih poliuretanskom penom i od tvrdog PVC. Kutije za smeštaj zastora izrađuju se od tvrdog PVC-a, aluminijumskih i pocinkovanih limova sa i bez termo izolacije. Mogu biti ugrađene ispod nadprozorne grede ili iza zuba grede i plastificirati se u više boja po Rall karti.

Prednosti PVC-kutija za roletne:

• Proverena konstrukcija, primenjiva i kod novogradnje i kod adaptacije

• Jednostavna montaža zbog brojnih mogućnosti za adaptaciju

• Odlična statika

• Visoka toplotna izolacija i zvučna izolacija

• Asortiman dekora ujednačen prema prozorima i vratima

• Visokokvalitetan PVC

• Jednostavno recikliranje u funkciji zaštite okoline

Prema potrebi i zahtevima kupca, roletne mogu biti sa ugrađenom mrežicom za komarce ili bez mrežice. Roletne se otvaraju ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna), ručno reduktorom uz pomoć ručke ili pomoću elektromotora.