Proizvodi     >     Od PVC-a     >     Dodatna Oprema


PVC Podprozorske daske (klupice) su profili šupljih komora izrađeni od plastične mase i debljine su 20 mm. Izuzetno lako se održavaju i ispunjavaju sve kriterijume kada se zahteva lep izgled u kombinaciji sa funkcionalnošću. S obzirom na široku paletu boja, PVC podprozorske daske je lako uklopiti u izgled svake fasade, ili ukoliko se ugrađuju sa unutrašnje strane, lako ih je uklopiti u enterijer stana ili poslovnog objekta.

Mogu se isporučiti u različitim širinama sve u zavisnosti od želje kupca. Površina profila zaštićena je folijom izrađenom od melaminske smole, a završne kapice zatvaraju bočne rezane površine.

Solbanci - Unutrašnje podprozorske daske se izrađuju od visoko kvalitetnog PVC materijala u raznim dužinama i bojama. Unutrašnje podprozorske daske su krajnje jednostavne za održavanje i otporne na mnoga sredstva za čišćenje. Vrlo su otporne na mehanička oštećenja i stabilnog oblika pri različitim temperaturama. PVC je otporan na svetlost, neosetljiv na vlagu i vrućinu i podesne za trajno opterećenje do +60°C, ali ga odlikuje i visoka otpornost na niske temperature.

Okapnice - Spoljašnje podprozorske daske se izrađuju od pocinkovanog i plastificiranog lima u različitim dimenzijama i bojama. Spoljne PVC podprozorske daske su najkvalitetnije i najdugotrajnije rešenje zbog svojih osobina da su otporne na vremenske faktore.