Proizvodi     >     Od PVC-a     >     Komarnici


PVC Komarnici su mrežice za zaštitu od nepoželjnih insekata.

Mogu se jednostavno montirati na prozore, vrata i krovne prozore. PVC komarnici mogu biti izrađeni u različitim dimenzijama, sve u zavisnosti od veličine otvora kojima su namenjeni. Mrežica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) i time se postiže otpornost na sve vremenske prilike. Ona prolazi kroz vođice koje imaju specijalne četkice koje sprečavaju bilo kakvo oštećenje ili kidanje mrežice.

PVC komarnici su ekonomična, trajna i ekološki najprihvatljivija zaštita od komaraca i ostalih insekata. Konstrukcija komarnika otporna je na rđu i ne menja boju usled uticaja sunčeve svetlosti i UV zraka. Vrlo je jednostavne konstrukcije i izuzetno dugog veka trajanja. Bilo kakva naknadna spoljašnja zaštita je apsolutno nepotrebna kao što je slučaj kod komarnika izrađenih od drveta.

Montiraju se tako da ne narušavaju spoljašnji izgled prozora. Komarnici mogu kao samostalni element po funkcionalnosti biti fiksni, klizni, rolo ili vodoravnog oblika, a takođe se mogu izraditi zajedno sa roletnama. Vrlo su jednostavni za montažu i demontažu, pa se po potrebi mogu izuzetno lako ukloniti. Odlična su rešenja za sve vrste stambenih, poslovnih i skladišnih objekata.

• Fiksni PVC komarnici su jednostavno, funkcionalno i sa cenom vrlo pristupačno rešenje svih problema koje možete imati sa insektima u vašim domovima, kancelarijama, vikendicama, hotelima, apartmanima, restoranima, kuhinjama, skladištima različitih namena i slično. Okvir komarnika izrađujemo od aluminijuma, mrežica je od staklenih vlakana (fiberglass), a montaža i demontraža komarnika je izuzetno jednostavna.

• Rolo PVC komarnici mogu biti isporučeni sa posebnom oprugom za spuštanje na potez. Rolo PVC komarnici funkcionišu tako što se slično kao roletne namotavaju u svoju, za to predviđenu kutiju.